Noel Ház Családi Bölcsőde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A családi bölcsődénkben a kisgyermekek teljes körű, színvonalas ellátását vállaljuk. Látogassanak el hozzánk személyesen.

Látogatás esetén szükséges a telefonos egyeztetés a gyermekek biztonsága érdekében.

Korosztály: 20 hetes kortól 3 éves korig.

Folyamatos bölcsődei felvétel

Óvoda előkészítő funkció

Családias környezet

A Noel Ház Családi Bölcsőde Géderlakon csendes, lakóházas környezetben, vidám, színes csoportszobával és sok-sok játékkal, játszókerttel és szakképzett gondozókkal, családias hangulatban várja kis látogatóit. Nagy előnye a kis létszámú csoport, ahol minden gyermekre jut elegendő idő és figyelem.

Nagymozgások fejlesztése

A gyermekek mozgásfejlesztése különleges figyelmet élvez bölcsődénkben, hiszen ez nélkülözhetetlen a megfelelő és egészséges idegrendszer fejlődéséhez. A nagymozgások fejlesztése kihat a későbbiek folyamán a beszédfejlődésre, a finommozgás fejlődésére, valamint hosszú távon akár az iskolai teljesítményre is.

Játékos mozgásformák

Hetente több alkalommal biztosítjuk, hogy a gyermekek játékos formában ismerkedjenek meg a különböző mozgásformákkal a külön erre a célra berendezett torna szobánkban.

Óvoda előkészítő funkció

Bölcsődénk családsegítő szerepe mellett nagy hangsúlyt fektet az óvoda-előkészítő funkciójára is. Célkitűzéseink között szerepel az önállóságra nevelés, valamint a gyermekek felkészítése az óvodai életre, hogy a váltás során könnyebb legyen a beilleszkedés és az új környezetben biztonsággal el tudjanak igazodni az óvoda szabályrendszerében. Ehhez megfelelő környezettel és eszközkészlettel rendelkezünk.

A Noel Ház Családi Bölcsődében különleges figyelmet szenteltünk a megfelelő környezet kialakítására, hiszen a hozzánk járó gyerekeknek ez az élettere, ahol napjaik kisebb-nagyobb részét töltik.

A bölcsőde munkatársai képzett és tapasztalt szakemberekként biztosítják a szükséges gondoskodást és nem utolsó sorban a jó hangulatot minden gyermek számára.

Folyamatos bölcsődei felvétel

Az év bármely időszakában, a szabad férőhelyektől függően folyamatos a felvétel, a csoportbővítés lehetősége egész évben fennáll.

 

Látogassanak el hozzánk személyesen. Előzetes telefonos bejelentkezés szükséges a gyermekek biztonsága érdekében!

Elérhetőségünk

Share This