Együttműködési szerződés a Munkácsi Szent Márton kórház igazgatójával

A héten a Munkácsi Járási Központi Kórházban, a Szent Márton-kórház igazgatójával kötöttünk egy újabb együttműködést, melyről hamarosan tájékoztatunk benneteket.

A misszió keretében gyógyászati segédeszközöket szállítottunk a Fida International és a HOPE e.V. támogatásával a munkácsi kórházba.

Az eszközök kedvezményes vásárlását a @Rehab Partner Alapítvány –nak köszönhetjük. A missziós konvojban ismét együttműködtünk az Üdvhadsereg – Salvation Army Hungary két munkatársával, az ukrajnai Élő Isten Egyháza Munkács lelkészeivel és szolgálóival és az MPE tiszabecsi gyülekezet vezetőjével.

 

Továbbra is köszönjük imáitokat, adományaitokat a külhoni missziónk munkatársai nevében! Aki szeretne csatlakozni a missziós munkához, adományokkal, kiutazással a konvojhoz, a gyülekezeti alkalmakhoz, azokat kérjük, hogy keresse a kárpátaljai misszió vezetőjét, Ágoston Zoltánt a következő elérhetőségeken: +36309272771, agoston.zoltan@punkosdi.hu

 

„Mert éheztem és ennem adtatok, szomjúhoztam és innom adtatok, jövevény voltam és befogadtatok engem. Amikor idegen voltam, behívtatok a házatokba és vendégül láttatok. Amikor nem volt mibe öltöznöm, ruhát adtatok nekem. Amikor beteg voltam, gondoskodtatok rólam.” Máté 25,35-36

 

Share This